Workshop de o zi – Sauna de purificare cu Vernon Foster (29 iunie 2013, Bucuresti)

Sauna de purificare a fost si este una dintre cele mai puternice ceremonii de purificare atat a trupului, cat si a sufletului si spiritului.

Va invitam sa petreceti alaturi de noi o zi dedicata acestei profunde ceremonii, alaturi de Vernon Foster – lider spiritual nativ american.
Mai multe detalii despre Vernon Foster gasiti aici: https://spiritualitatenativamericana.wordpress.com/2013/02/17/despre-vernon-foster/

Programul cursului: 

Sambata, 29.06.2013 de la ora 10:00, ne vom intalni pentru a incepe sa intelegem aceasta ceremonie, ascultand povestile legate de aceasta, dar si invatand cantecele cantate in timpul ceremoniei si pentru a invata protocolul adecvat.
In jurul pranzului ne vom indrepta inspre locul ceremoniei, unde va avea loc sauna de purificare.

Ora preconizata a terminarii ceremoniei este ora 18:00, insa este posibil ca aceasta sa dureze mai mult.
Mai multe detalii despre sauna de purificare gasiti aici:
https://spiritualitatenativamericana.wordpress.com/2013/03/06/sauna-de-purificare-vindecare-si-traditie/

Costul acestui curs de o zi (care include si ceremonia in sine) este de 300 RON, studentii si pensionarii beneficiind de o reducere de 50 RON.

Asa cum se obisnuieste in cadrul ceremoniilor nativ americane, dupa ceremonie vom lua masa impreuna. Astfel, participantii sunt rugati sa aduca fiecare (dupa posibilitati) ceva de mancare (salata, branza, gem, paine, sunca, legume, fructe, etc), pentru a ne putea bucura impreuna de roadele Mamei Pamant.

Pentru inscriere, detaliile legate de locatie, dar si alte detalii suplimentare, va rugam sa o contactati pe Cristina Stanescu – tel. 0741216141 sau pe email la adresa chemareasufletului@yahoo.com.

Va asteptam cu drag!