Vocea strabunilor – Improvizatie ancestrala prin cantec cu Diana Herman si Alexandru Anton (24 aprilie 2013, Bucuresti)

IMPROVIZATIE ANCESTRALA
cu
Diana Herman si Alexandru Anton

Ce stim despre bunici, stra-bunici si stra-stra-bunici?

Stim ca fac parte din cele sapte generatii pe care le purtam in ADN-ul nostru. Adica purtam in celulele noastre intelepciunea, talentele, abilitatile, bucuriile, dar si suferintele inaintasilor nostri.

Cum putem accesa acest nivel, pentru a aduce recunoastere si constientizare, pentru a onora prin traire radacinile noastre, pentru ca izvorul de intelepciune si iubire sa curga liber si voios pana la noi?

Prin cantec. Cu vocea, toba si tilinca.

In seara de 24 aprilie va invitam sa ne reconectam la vocea strabunilor, sa ascultam ce au de spus si sa primim ce au de oferit. Sunetele stramosesti vor crea o punte peste timp si spatiu si ne vor purta intr-o calatorie interioara de descoperire si revitalizare a arborelui din trunchiul caruia am crescut.

Vocea femeilor strabune va curge prin Diana Herman, crescuta cu muzica bunicilor, indragostita de muzica veche a lumii dar si de nuantele jazzului modern. Inspirata de ucenicia si prietenia cu Anca Paghel si apoi cu Luiza Zan, doua voci unice ale jazz-ului romanesc, a ales sa urmeze drumul muzicii. A urmat scoala de vara de canto jazz la Conservatorul din Amsterdam-Olanda, si in prezent tine ateliere de educatie alternativa prin muzica, pentru copii, dupa o metoda proprie.

Barbatii strabuni vor canta prin Alexandru Anton, pasionat al vindecarii prin sunet si al reintregirii fiintei interioare prin caile stravechi. Tine ateliere de deblocare a subconstientului prin sunet si miscare, dupa metode vechi si moderne, pe care le-a imbinat intr-o tehnica unica in Romania. Psiholog de formare, si-a descoperit drumul si maniera proprie de impartasire a tuturor cunostintelor pe care le-a adunat, spre vindecarea celor care ii pasesc alaturi si ii asculta cantecul.
Mai multe despre drumul lui: http://explorareprinsunet.wordpress.com/

Va asteptam la ora 19.00 la Centrul Chemarea Sufletului, Str. Stefan Luchian nr 13, zona Armeneasca:
http://www.chemareasufletului.ro/contact/

Veniti imbracati in haine lejere.

Contributie: 30 RON