Vindecare prin cântec și dans alături de Ashleigh Foster și Vernon Foster (12 aprilie 2013, Bucureşti)

Cântecul și muzica sunt  străvechi metode de rugăciune și călătorie înspre sine.

Cu ajutorul practicilor spirituale, nativii americani folosesc cântecul și dansul ca și metode de comunicare cu elementele universale.

În aceste 3 ore, vă veți dezvolta abilitatea de a vă manifesta propria stare de bine și vindecare, veți învăța cântece tradiționale folosite de popoarele native din America de Nord și vă veți lăsa îmbrățișați de puterea Dansului Inimii.

DANSUL INIMII

Dansul Inimii este un mod unic de mișcare, o metodă terapeutică de a intra în contact cu cea mai adâncă parte din noi. Folosim metode contemporane de vindecare cu ajutorul bătăii tobei, pregătirii ceremoniale și a muzicii popoarelor. Această minunată formă de muncă interioară ne permite să ne debarasăm de toate inhibițiile și poate aduce înțelesuri profunde, într-un cadru de grup sigur și ghidat.

În tradiția șamanică dansatorii sunt legați la ochi.  Ei călătoresc dincolo de propria lor conștiință, eliberându-se de frici și limitări, pentru a aduce la suprafață cele mai creative părți ale lor.

Alăturați-vă lui Vernon Foster şi lui Ashleigh, în acest dans spiritual. Vă vor îndruma în călătoria voastră personală, pe măsură ce veți dansa și veți privi în adâncul vostru.

Programul cursului:

Ora 18.30 – sosire participanţi – coffee & tea

Ora 19.00 –  22.00 – Dansul inimii

Cost participare: 150 lei

Modalităţi de înscriere şi plată:

- înscrierea se face pe e-mail chemareasufletului@yahoo.com

- data limită de înscriere este 9 aprilie 2013, numărul maxim de participanţi fiind de 20.

- plata se va face la sediul centrului în seara evenimentului.

Menţiuni:

* sugerăm ţinută lejeră

* pentru membrii centrului reducerea este, conform cardului, de 10%.

Locul de desfăşurare: Centrul ”Chemarea Sufletului” din str. Ştefan Luchian (pictor) nr.13, Bucureşti.

Mai multe detalii găsiţi accesând http://www.chemareasufletului.ro/contact/.

ASHLEIGH FOSTER

Este fiica lui Vernon Foster.

Ashleigh este o femeie nativ americană recunoscută, care a crescut într-o familie tradiţională nativ americană.

Încă de la vârsta de cinci ani, a participat la întruniri, adunări și ceremonii alături de tatăl și de mama ei.

Primul ei discurs public l-a avut la vârsta de opt ani, când a vorbit în faţa consiliului local al orașului Needles din California.

Încă de atunci, Ashleigh a fost recunoscută ca lider al tinerilor, devenind o purtătoare de cuvânt la nivel naţional a nativilor americani.

Implicarea ei a adus-o foarte devreme în postura de a-și conduce colegii pe întreg teritoriul SUA. Ea este bine cunoscută de politicieni, actori și reprezentanţi ai diferitelor triburi.

Ca și adult, ea continuă să fie o adevărată valoare între nativii americani, vorbind despre spiritualitate din perspectiva femeii nativ americane. Crescând în mijlocul ceremoniilor, ea a fost aleasă de bătrânii înţelepţi ai tribului și a fost recunoscută a avea darul vindecării.

Datorită firii ei smerite și modului ei blând de a vorbi, ea nu se declară a fi vindecătoare sau șaman.

VERNON FOSTER

Ca și dansator al soarelui de mai bine de douăzeci și cinci de ani, mi-am dedicat  viata Chanumpei și Căii Roșii

Sunt indian din tribul Klamoth/Modoc. Însă, încă de la o vârstă foarte fragedă am fost crescut cu învățăturile Lakota și Ojibway, astfel încât munca pe care o fac astăzi este foarte influențată de tradițiile și cultura acestor două triburi. Încă din adolescență am fost expus căii spirituale și am menținut aceste valori care m-au purtat în echilibru până în ziua de azi.

Am urmat cursurile universității din Minnesota/ St. Paul, unde am studiat ca subiect principal psihologia și științele politice și am devenit student la teologie. Am lucrat vreme îndelungată în domeniul serviciilor sociale și a sănătății mintale, folosind și implementând spiritualitatea nativ americană pentru a veni în întâmpinarea nevoilor agențiilor sociale. Am înființat și dezvoltat organizații non-profit în cadrul multor comunități și am fost membru activ sau președinte în consiliile unor programe comunitare.

Ca și activist am stat în prima linie, luptând pentru apărarea drepturilor popoarelor native, dar și pentru probleme de mediu și ecologice.

Învățăturile vieții mele nu au fost însă influențate doar de procesele intelectuale și scolastice, ci în special de bătrânii triburilor și de bărbații și femeile vindecător ale diferitelor națiuni nativ americane.

Workshopurile mele se focusează pe readucerea oamenilor la propria lor putere, pentru a înțelege și recunoaște propriile lor abilități și propriul lor spirit. La un nivel personal pot spune că nu voi susține niciun workshop dacă nu voi simți că acesta va avea un efect vindecător.

Învățăturile mele sunt învățături intertribale, ceea ce înseamnă cu nu sunt specifice unui anume trib. Aceste învățături sunt bazate pe spiritualitatea înțeleasă de toate triburile, iar căile de vindecare folosite de mine sunt acelea specifice familiei mele.

Însă leacul folosit cel mai mult în munca mea este cel al compasiunii, leac pe care îl împărtășesc cu oamenii oriunde aș călători.

După mai mult de douăzeci de ani în care am fost foarte rezervat și retras cu privire la munca mea, s-au deschis uși care îmi permit să susțin cursuri, seminarii și sesiuni de vindecare în Statele Unite ale Americii, Brazilia, Japonia și Europa.

Prin cursurile susținute de mine nu dau participanților dreptul de a conduce sau efectua ceremonii nativ americane și nici nu compromit învățăturile popoarelor noastre, ci mai degrabă împărtășesc cu mare onoare o cunoaștere veche de care este atâta nevoi în lumea de azi.

Vă aşteptăm cu drag!