Vernon Foster la Bucuresti (27 – 30 iunie 2013)

  Programul lui Vernon Foster în Bucuresti pentru săptămâna aceasta: Joi, 27 si vineri, 28 iunie - sesiuni individuale de vindecare Sambata, 29 iunie - Sauna de purificare, workshop de o zi Duminică, 30 iunie - Conferinta "Destinul spiritualitătii native în contextul educatiei" in cadrul Universitatii "Spiru Haret" Pentru mai multe detalii puteţi accesa pagina de facebook: https://www.facebook.com/spiritualitatenativamericana Vă aşteptăm cu drag! Citeste mai departe »

Conferinta internationala “Destinul spiritualitatii native in contextul educatiei”. Invitat special: Vernon Foster (30 iunie 2013, Bucuresti, Universitatea “Spiru Haret”)

  Universitatea "Spiru Haret", Facultatea de Sociologie-Psihologie, va invita la conferinta internationala: Destinul spiritualitatii native in contextul educatiei din ciclul: Spiritualitatea in slujba educatiei Invitat special: Vernon Foster, Klamath - Modoc Native American       Cu participarea : Prof. univ. dr. Ion Mânzat, Universitatea Hyperion Prof univ. dr.FlorinTudose, Universitatea Spiru Haret Prof. univ. dr. Mircea Niță, SNSPA Dr. Raluca Costache, Citeste mai departe »

Contact telefonic nou pentru inscrieri – Sesiuni individuale si Sauna de purificare cu Vernon Foster

 

Pentru inscrieri la sesiunile individuale din zilele de 27 sau 28 iunie 2013 si Sauna de purificare din 29 iunie 2013 sustinute de Vernon Foster la Bucuresti va rugam sa sunati la numarul de telefon 0745 085 975 – Marcela Rusu.

Adresa de e-mail pentru inscrieri si detalii ramane aceeasi: chemareasufletului@yahoo.com.

Va multumim si va asteptam!

Workshop de o zi – Sauna de purificare cu Vernon Foster (29 iunie 2013, Bucuresti)

Sauna de purificare a fost si este una dintre cele mai puternice ceremonii de purificare atat a trupului, cat si a sufletului si spiritului. Va invitam sa petreceti alaturi de noi o zi dedicata acestei profunde ceremonii, alaturi de Vernon Foster - lider spiritual nativ american. Mai multe detalii despre Vernon Foster gasiti aici: https://spiritualitatenativamericana.wordpress.com/2013/02/17/despre-vernon-foster/ Programul cursului:  Sambata, 29.06.2013 de la ora 10:00, ne vom intalni Citeste mai departe »

Vocea strabunilor – Improvizatie ancestrala prin cantec cu Diana Herman si Alexandru Anton (24 aprilie 2013, Bucuresti)

IMPROVIZATIE ANCESTRALA cu Diana Herman si Alexandru Anton Ce stim despre bunici, stra-bunici si stra-stra-bunici? Stim ca fac parte din cele sapte generatii pe care le purtam in ADN-ul nostru. Adica purtam in celulele noastre intelepciunea, talentele, abilitatile, bucuriile, dar si suferintele inaintasilor nostri. Cum putem accesa acest nivel, pentru a aduce recunoastere si constientizare, pentru a onora prin traire radacinile noastre, pentru ca izvorul de intelepciune si iubire sa Citeste mai departe »

Vindecare prin cântec și dans alături de Ashleigh Foster și Vernon Foster (12 aprilie 2013, Bucureşti)

Cântecul și muzica sunt  străvechi metode de rugăciune și călătorie înspre sine. Cu ajutorul practicilor spirituale, nativii americani folosesc cântecul și dansul ca și metode de comunicare cu elementele universale. În aceste 3 ore, vă veți dezvolta abilitatea de a vă manifesta propria stare de bine și vindecare, veți învăța cântece tradiționale folosite de popoarele native din America de Nord și vă veți lăsa îmbrățișați de puterea Dansului Inimii. DANSUL Citeste mai departe »

Vindecare prin cântec și dans alături de Ashleigh Foster şi Vernon Foster (11 aprilie 2013, Bucureşti)

Cântecul și muzica sunt  străvechi metode de rugăciune și călătorie înspre sine. Cu ajutorul practicilor spirituale, nativii americani folosesc cântecul și dansul ca și metode de comunicare cu elementele universale. În aceste 3 ore, vă veți dezvolta abilitatea de a vă manifesta propria stare de bine și vindecare, veți învăța cântece tradiționale folosite de popoarele native din America de Nord și vă veți lăsa îmbrățișați de puterea Dansului Inimii. DANSUL Citeste mai departe »

Calatorie in interiorul nostru prin intermediul sunetului – meditatia Kotodama (20 martie 2013, Bucuresti)

  Credem ca 20 martie 2013, ziua echinoctiului de primavara, zi care simbolizeaza o stare de armonie, o stare de transformare profunda atat a naturii exterioare, cat si o transformare benefica a naturii noastre umane, este un prilej deosebit pentru a face o editie Kotodama absolut speciala, cu 4 oameni si o multime de instrumente precum bucium, fluiere, caval, tobe, gong, boluri tibetane si multe altele. Asadar, te invitam sa-ti dai cateva momente de calm, de bucurie, de armonie. Ce Citeste mai departe »

Traieste echilibrul! Descopera feminitatea si masculinitatea alaturi de Ashleigh Foster si Vernon Foster (5 – 7 aprilie 2013, Bucuresti)

“Cea mai înaltă chemare a unei femei este să îl conducă pe bărbat la sufletul său, pentru a-l uni cu sursa; cea mai josnică chemare a ei este să seducă, separându-l pe bărbat de sufletul său și lăsându-l să rătăcească fără un țel. Cea mai înaltă chemare a unui bărbat este să protejeze femeia, astfel încât să fie liberă să pășească nestingherită pe acest pământ. Cea mai josnică chemarea a lui este să o ambuscheze și să își forțeze calea în viața Citeste mai departe »