Calatorie in interiorul nostru prin intermediul sunetului – meditatia Kotodama (20 martie 2013, Bucuresti)

 

Credem ca 20 martie 2013, ziua echinoctiului de primavara, zi care simbolizeaza o stare de armonie, o stare de transformare profunda atat a naturii exterioare, cat si o transformare benefica a naturii noastre umane, este un prilej deosebit pentru a face o editie Kotodama absolut speciala, cu 4 oameni si o multime de instrumente precum bucium, fluiere, caval, tobe, gong, boluri tibetane si multe altele.

Asadar, te invitam sa-ti dai cateva momente de calm, de bucurie, de armonie.

Ce este Kotodama?

Kotodama este o meditatie prin intermediul sunetului, o calatorie sonora in interiorul nostru acompaniata de sunetele instrumentelor traditionale cum sunt bolurile cantatoare tibetane, gongul chinezesc, vibrafonul, sansula, tobe si alte instrumente muzicale. Poti afla mai multe accesand pagina de Facebook:
http://www.facebook.com/pages/Kotodama/441274082611938.

Ce este sunetul?

Sunetul este vibratie si vibratiile sunt peste tot. Sunetul este o energie care penetreaza cele mai adanci structuri ale corpului: suntem alcatuiti din sunet. Moleculele noastre, structura noastra osoasa si fluidele din corpul nostru reactioneaza la sunete si acesta este un fapt dovedit stiintific. Inca din vremuri stravechi, sunetul a fost folosit ca unealta pentru a alinia mintea, corpul si sufletul cu ritmurile Universului.
Instrumentele folosite in sesiunea Kotodama au o lunga istorie legata de vindecare, aduc puterea si cunoasterea stramosilor pentru a ne ajuta in procesul nostru evolutionar.
Kotodama invita participantii la o experienta interioara, o calatorie in interiorul mintii si trupului. Sunetul poate fi folosit pe post de vas pentru a naviga pe oceanul emotiilor, gandurilor si amintirilor.

Kotodama poate avea similaritati cu experiente samanice, dar trebuie sa aveti in vedere ca aceasta nu este o calatorie samanica. Artistii nu sunt samani, vindecatori sau cavaleri mistici. Sunt doar simpli oameni care genereaza o experienta atmosferica prin intermediul instrumentelor. Participantii pot fi proprii lor vindecatori sau samani, dar Kotodama este doar o usa care se deschide. Este decizia ta daca vrei sa explorezi lumea ta interioara si cat de departe vrei sa calatoresti.

Cand?

20 martie 2013de la ora 19.30 incepe venirea participantilor (cu o scurta perioada de acomodare / ceai de bun venit), incepem propriu-zis la ora 20.00 si terminam cu totul la ora 21.00, maximum 21.30.

Recomandare: Pentru acest concert meditatie recomandam ca participantii sa vina imbracati cat mai lejer. Se pot aduce perne, saltele sau orice ajuta la relaxare sau la adoptarea unor pozitii cat mai comode.

Donatia sugerata: 30 RON.

Unde?
La Centrul “Chemarea Sufletului” din Str. Stefan Luchian (Pictor), nr. 13.
Pentru mai multe detalii accesați http://www.chemareasufletului.ro/contact/.

Inscrieri: pe e-mail: chemareasufletului@yahoo.com pana la data de 18 martie 2013.

**Locurile sunt limitate la un numar de 20.

Va asteptam cu drag!